Jumbo Fitclass Challenge

 

In samenwerking met Jumbo filialen in Almere en Harderwijk organiseert Inter21 de Jumbo Fitclass Challenge voor het voortgezet onderwijs. Een mooi initiatief waarin de lokale Jumbo supermarkt met het onderwijs samenwerkt op het gebied van gezond eten en bewegen.


E-bike Nederland

 

E-bike Nederland komt met innovatieve concepten die een positieve uitwerking hebben op de lichamelijke en algemene ontwikkeling van jongeren. Inter21 is betrokken bij de ontwikkeling van onderwijsconcepten rondom het vormgeven van een app, mobiliteit, verkeersveiligheid, gezonde leefstijl en loopbaanoriëntatie. Vooruitstrevende concepten die je niet direct in verband zou brengen met de e-bike!


 

KNVB - Futsal Fissa

 

Inter21 geeft invulling aan het project Futsal Fissa van de KNVB door het ontwikkelen van een handboek voor het voortgezet onderwijs. Met dit handboek kunnen docenten Futsal Fissa zelfstandig organiseren aan de hand van scenario's, 21st Century Skills en vakoverstijgende lesbrieven. Daarnaast kunnen scholen bij ons terecht voor wat betreft het organiseren en uitvoeren van dit project.